" lang="tr-TR" /> "> Kutub'un durumunu bilerek evi şuydu: (Eğer Allah'tan korkarsanız, O sizin için bir ölçü yapar) (Ve Allah'tan korkun ki, Allah size öğretsin)

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Kutub'un durumunu bilerek evi şuydu: (Eğer Allah'tan korkarsanız, O sizin için bir ölçü yapar) (Ve Allah'tan korkun ki, Allah size öğretsin)

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 150 من الجزء Four

Kendiliğinden yaratmış olduğu için, vaadinin doğruluğuna şükran duyduğu için, başka hiçbir şey için değil, "Biz, Allah'ın azabından kurtulacağız" diyerek tanımı tamamlamıştır. Ateş ve bu meskende doğadan başka bir şey yok, çünkü orası duygunun öznesidir, çünkü hakikaten kadın erkek için ne ise odur, çünkü onda oluşum ortaya çıkar, yani her şeyin oluşumu. Bu makul bir meseledir, dolayısıyla onun otoritesinin gücünü görenler ve otoritesinin gücünün yalnızca kendisinde Hakk'ı kabul etmesinde olduğunu bilmedikleri zaman, yaratılışı Allah'a isnat ettiler. onu ekledi ve ona ekledi ve içindeki gerçeği unuttu; böylece onları, nefisleri için olan ayetlerden uzaklaştırdığı zaman onlara ruhlarını unutturdu. Gerçek .


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!